Přeskočit na obsah

Poděkování

DĚKUJEME


Chtěli bychom moc poděkovat kavárně CoffeeCat – kočičí kavárna, která nám umožnila uspořádat ve svých úžasných prostorách již po několikáté bazárek pro Pomocné ruce! Na tomto Vánočním bazárku se vybrala velmi pěkná částka, za kterou pořídíme kočičkám spoustu krmení a steliva.

Naše poděkování patří také škole Milady Horákové na ul. Rožňavská v Olomouci, která nám (díky iniciativě milé slečny vychovatelky Veroniky Krejčí) umožnila pořádat ve svých prostorech Druhý Vánoční bazárek pro Pomocné ruce! Tento bazárek neměl tolik návštěvníků jako ostatní bazárky, ale i tak se podařila vybrat hezká částka pro naše opuštěné kočičky. 

Všem přispěvatelům a nakupujícím také moc děkujeme!!!


Velké poděkování bychom chtěli věnovat firmě Moto Morava s.r.o., která uspořádala ve dnech 3.-4.12.2016 pro naše svěřence dobročinnou sbírku v hypermarketu Globus Olomouc. Děkujeme tímto všem, kteří zakoupili zboží pro opuštěné, bezprizorní a toulavé kočičky, o které se staráme. Lidé pro nás zakoupili výrobky v hodnotě 10.000,- Kč. Moto Morava s.r.o. tuto částku zdvojnásobila a zakoupila kočičkám další výrobky v hodnotě 10.000,- Kč. Obdrželi jsme velké množství materiálních darů, které budou účelně využity pro němé tváře, které to nejvíce potřebují. Velice si Vaší podpory vážíme a díky Vám můžeme pokračovat v našem poslání

MotoMorava


Již poněkolikáté jsme se také zúčastnili výstavy koček na výstavišti Flora v pavilonu A. Návštěvníci si od nás mohli odnést různé dárky, kterými přispěli na opuštěné kočky a zároveň si mohli odnést domů chlupatého člena rodiny. Do svého nového domova odešly dvě kočičky a rozdali jsme kontakty na dočaskáře mnoha návštěvníkům.
Tímto tedy také velmi děkujeme organizátorům této výstavy a těšíme se, že na nás ani příští rok nezapomenou!


Další obrovské poděkování patří Pražírně kávy Kikafe, která dne 5.11.2016 pořádala akci, ze které nám poslali na účet částku 3.300 Kč. Děkujeme! 


Naše poděkování patří všem těm, kteří podobné události pořádají a účastní se jich, i těm, kteří nás podporují materiálními i finančními dary. Jste bezpochyby lidé se srdcem na správném místě! Jsme za každou pomoc opravdu vděční, naši svěřenci se i díky vám mají u nás báječně, do té doby, než půjdou do svých nových láskyplných domovů!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *