Přeskočit na obsah

Výstava se samými plusy

Na začátku měsíce prosince se konala výstava koček v Olomouci, na této výstavě jsme měli tu možnost vystavit i naše kočičky a seznámit širokou veřejnost s našim depozitem. Náš stánek se těšil velkému ohlasu návštěvník, díky kterému jste obdrželi mnoho darů a našlo se i několik nových domovů pro naše kočičky.

 

Jedním z hlavních úkolů, které jsme si v průběhu výstavy daly bylo seznámení návštěvníků s našim depozitem. Je velice důležité, aby lidé z Olomouce a blízkého okolí o nás věděli a tím mohli i oni přispět k lepšímu životu toulavých kočiček. Proto jsme na výstavě byli připraveni odpovídat na nejrůznější otázky ohledně kastrací, chovu i zajímavostí o kočkách. Moc děkujeme všem, kteří čtou tento článek, znamená to, že stále víc a víc lidí a zajímá nejen o sebe, ale i o ty kteří se o sebe naší vinou nedokážou postarat sami.

Aktuální informace o nás naleznete na našem profilu na FB: https://www.facebook.com/pomocneruce?ref=ts&fref=ts

 

Druhým plusem, hned po propagaci depozita a jeho cílu bylo umístění hned 9 kočiček v průběhu výstavy. Díky výstavě se také zamluvilo několik dalších kočiček, které čekají na nové páníčky. Všechny prosíme o pár fotek a informací o kočičkách, abychom měli zpětnou vazbu a věděli, že kočičkám se dobře daří.

 

 

Také připomínáme majitelům šedých koťátek 2 dávku odčervení.

Veterinární ordinace MVDr. Tesaříková Jitka
Jungmannova 193/1 Olomouc 77900
(u Regionálního centra)
Mobil: 724 444 306
Ordinační doba:
po-pá: 9:00 – 12:00 a 13:00-18:00
so: 9:00 – 12:00
pomocne.ruce@seznam.cz
tesarikova.jitka@seznam.cz

 

 

Velmi nás potěšil zájem o naše depozitum z vašich řad. Jmenovitě bychom rádi poděkovali slečně Karolíně s maminkou p. Vorlíčkovou za hračky pro kočičky se šantou kočičí. Dále p. Hrabalovi, který připravil mističky z masivního dřeva. Také p. Tomáškové za pletené kočičí hračky. A v neposlední řadě p.Hunsterové za nádherné obrázky, květináčky, svíčky a krabičky s obrázky kočiček.

Tyto dary se stali pro návštěvníky, kteří přispěli na naše depozitum, památkou pro ně, nebo jejich chlupaté čumáčky.

 

Doufáme, že se všem návštěvníkům výstava líbila a alespoň malá část z vás se o dění v našem depozitu bude i nadále zajímat. Děkujeme!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *