Přeskočit na obsah

Tutti

27. 3. 2015 Máme smutnou zprávu,dnes jsme nechali Tutti odejít za duhový most.
Od středy nechtěla moc chodit, ztratila chuť k životu, dnes dostala záchvat a začala napadat na jednu stranu, včera se jí dělaly testy na ledviny, měla hodně zvýšené hodnoty.

Děkujeme všem,kteří se o její stav zajímali a podporovali jí.
R.I.P. holčičko,zůstaneš v našich srdcích.

24. 2. 2015 V depozitu je nová, asi 14ti letá fenečka, dostala jméno Tutti. K jejímu původnímu majiteli se jen těžko hledají slušná slova. Byla nalezena na jedné z Olomouckých ulic uvázaná před domem. Zlomená psí troska, hubená tak, že by jste jí spočítali všechny kosti, váží pouhých 10,80 Kg, srst v hrozném stavu, uši naprosto bez srsti, plné strupů, na packách odřeniny a přerostlé drápy…Naštěstí přes svůj zbídačený zdravotní stav aspoň žere a tak jí krmíme vařeným masem s rýží. V dalších dnech ji čekají různé testy a vyšetření. Tak držte pěsti, ať se dá holka do kupy…

26. 2. 2015 Tutti byly provedeny testy, na základě kterých bylo zjištěno, že má mírně zvýšené hodnoty u ledvin (byla jí nasazena dieta v podobě granulí a konzerv Renal od Royal Canin). Dále byly zjištěny snížené hodnoty štítné žlázy, což může být v důsledku podvýživy. Hladinu cukru a jaterní testy byly v pořádku. Odřeniny na nohách jsou ošetřovány mastí Infadolan a mírně se lepší. Za tu dobu co je v depozitu jsou u ní vidět pokroky co se týká psychické stránky. Začíná důvěřovat lidem a není již tak bázlivá. Tím, že je v teple a je krmená zřejmě nabrala energie, což se projevuje na její chůzi, která se trošku zlepšila. Dnes dopoledne vážila 11,82 kg.

2.3.2015 Tutti se nám pomaličku zlepšuje, tedy aspoň po psychické stránce. Je veselejší, zajímá se o všechno možné kolem, hlavně, když by jí z toho mohlo „kápnout“ něco k snědku. Odřeniny na packách se jí viditelně lepší. Také její chůze začíná být jistější. Věříme, že se dá brzy do pořádku a bude z ní krásná psí dáma.

Invalid Displayed Gallery

 

Na facebooku je velká vlna solidarity, o Tutti píše i Pes na cestě domů.

Pokud chcete přispět na její léčbu, můžete tak učinit na náš transparentní účet č. 2500266592/2010 a do zprávy pro příjemce napište TUTTI.

Děkujeme.

 

Štítky:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *