Přeskočit na obsah

Víkend nových dobrovolníků.

Již tradičně pořádáme víkendový nábor nových dobrovolníků. Do depozita na adrese Jungmannova 1, Olomouc můžete přijít tentokrát o víkendu 13.-14.6.2015 od 9h do 13h.
Můžete se přijít podívat a seznámit se s tím,co práce dobrovolníka v depozitu obnáší a připojit se k nám. Vítáni jsou jak pomahači, tak i hladiči a mazliči 🙂

Bližší info? Žádné není. Prostě přijďte a zapojte se! V depozitu bude vše připraveno 🙂

Těšíme se na vás.

4 komentáře na “Víkend nových dobrovolníků.”

  1. Dobrá den, chtěla jsem se zeptat bylo by možné si půjčit pejska na venčení ale ve všední den a to do Zoo Olomouc? Děkuji

    1. Pejskové chodí na procházky moc rádi každý den. Pro první návštěvu bych však raději zvolila nějaké jiné – klidnější místo, ať máte šanci se lépe seznámit.

    1. Na internetu zveřejňujeme pouze víkendové termíny, pokud máte možnost přijít po-pá v čase cca 9-14 hodin, nemusíte čekat na další akci, stačí přijít v této době do depozita. Co se týká víkendů, doporučila bych buďto sobotu dopoledne, nebo počkat na další akci, kterou zde uveřejňujeme vždy s dostatečným předstihem, příp. se ještě můžete domluvit s naší koordinátorkou Katkou přes email katka.sklenarova@email.cz, která se nováčkům na akci vždy věnuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *