Přeskočit na obsah

Petice – chceme útulek pro kočky v Olomouci!

EDIT: SBĚR PODPISŮ DO PETICE BYL JIŽ UKONČEN!


Naše sdružení se rozhodlo vytvořit petici s názvem „za součinnost města Olomouc, při vybudování útulku pro opuštěné kočky“. Naším snem je mít v Olomouci útulek pro kočky. Zatím se nám tento sen nedaří splnit. A co hůř, musíme hledat nové místo pro naše depozitum, které se nám ale nedaří najít. My na zbudování útulku nemáme prostředky. Snažíme se tedy oslovit vás všechny, abyste svým podpisem na petici řekli svůj názor, že chcete plnohodnotný útulek pro kočky.
V našem sdružení nás mnoho není, naše hlasy jsou proto slabé, ale když se k nám přidáte a bude nás čím dál víc, tak nás snad někdo vyslechne a splní se nám náš sen vytvořit ÚTULEK PRO OPUŠTĚNÉ KOČKY.

Děkujeme!

Znění petice můžete stáhnout na tomto odkazu:  http://uloz.to/xkBK3Y7U/petice-pr-docx
Vyplněné archy prosím noste do depozita Pomocné ruce, Jungmannova 193/1, Olomouc

Největší váhu mají ty podpisy, které jsou s Vaším vlastnoručním podpisem na podpisovém archu. Pro ty, kteří nemáte možnost podpisu na petiční archu, jsme vytvořili tuto petici i on-line. Podepsat ji můžete na následujícím odkazu: http://www.petice24.com/petice_za_souinnost_msta_olomouc_pi_vybudovani_utulku_pro_op
Všechny ale prosíme o podpis na PETIČNÍM ARCHU, který můžete podepsat na sběrném místě, nebo vytisknout a podepsat mezi rodinou a přáteli.

Kde můžete petici zatím podepsat?
Pevnost poznání (17. listopadu 7)- na kase
Kavárna CoffeeCat (Vídeňská 20)
Veterinární klinika MVDr. Procházky (Sladkovského 202/57)
Samozřejmě v depozitu (Jungmannova 1)

Další místa budou určitě přibývat.

Veškeré dění kolem petice a další přibývající sběrná místa můžete sledovat na facebooku v rámci události PETICE – Chceme útulek pro kočky v Olomouci! , kde najdete vždy aktuální informace. 

Děkujeme za všechny podpisy, moc si vážíme každé podpory, bez které bychom nemohli nechtěným, opuštěným, nemocným a zraněným kočičkám pomáhat.

5 komentářů na “Petice – chceme útulek pro kočky v Olomouci!”

  1. Kumrová Irena

    Myslím, že zřízení útulku pro kočky v Olomouci je nutné. Je ostuda, že krajské město Olomouc se k tomuto problému staví negativně. Zvlášť, když má zapálené, ochotné a zkušené lidi. Držím palce

    1. Moc děkujeme za morální podporu, naprosto souhlasím s Vaším komentářem! Za Pomocné ruce, Štifnerová

  2. Chtěla bych se zeptat jestli můžu nechat podepsat petici v jiném kraji než je Olomoucký a jestli může být podepsaná nezletilými (16 a výš).

    1. Dobrý den, sběr podpisů do petice byl již ukončen, omlouváme se za neaktualizované info!

Komentáře jsou uzavřeny.