Přeskočit na obsah

Zumba maraton opět v Doloplazech

Zdravím všechny příznivce Zumby a zvířátek🐱🐈🐱.
Rozhodla jsem se uspořádat další, již III. Charitativní Zumba maraton v Doloplazech 2.4.2016 od 10:00-12:30😻.

I když času na Zumbu mám teď bohužel čím dál míň, nedalo mi to a rozhodla jsem se, že ještě letos Charitativní maratonek uspořádám, už jen kvůli mé úžasné Terezce🐱 (viz foto na letáčku), která mě opustila 😔30.12.2015 ve svých 16 letech, a právě na její počest jsem se rozhodla veškeré vybrané penízky💵💶💱 darovat starším a nemocným kočenkám🐈 o které už nikdo nemá zájem a jsou tzv. neumístitelné do nových domovů🏠.
Díky úžasné osobě (Katce Sklenářové), která si z vlastního domu udělala tzv.“Hospic pro kočenky“, mají nemocné či starší kočky a kocourci láskyplnný domov s péčí. https://www.facebook.com/Ko%C4%8Dky-Hlubo%C4%8Dky-1426855314297043/?fref=ts
Obdivuju lidi, kteří dokáží finančně a hlavně psychicky a časově zvládat péči nemocných a starších zvířátek, protože bohužel i nedílnou součástí tohoto poslání je i příjmout odchod milovaného zvířátka😢… a to není jednoduché. Katku jsem poznala jako dobrovolnici v Depozitu MVDr.Tesaříkové, z kterého si vzala spoustu těžkých případů (ochrnutý kocourek, nakopnutá kočenka, která se nedokázala sama vyměšovat apod.), aby jim zpříjemnila život a aby pocítili, jaké to je mít domov a individuální péči.
Proto si myslím, že kočky a kocouři v její péči by si zasloužili finanční dar, který by mohl uhradit aspoň část veterinárních nákladů.
Prosím podpořte společně s námi instruktory Zumby tuto akci svou účastí nebo jakýmkoliv jiným darem (finanční, krmivo, kočkolit, hračky, pelíšky nebo i jakýkoliv DÁREK DO TOMBOLY)
Děkuju Vaše Gabča 😘 😉🎵💃
🎶

zumbamaraton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *