Přeskočit na obsah

Kocourek Murinek bojuje o život

Murinek – mourovatý bojovník

24. 1. 2017 jsme přijali do péče 2 kocourky, Murinka a Jonáška, kteří se přitoulali v létě do velkých, výzkumných skleníků, ale v zimním období se tam zdržovali více a začali lidem při práci vadit, a tak bylo rozhodnuto, že musí pryč.

Murinek ale od pátku 3. 2. 2017 bojuje na veterinární klinice o život – zřejmě sežral otrávenou návnadu nebo se dostal k nějakým chemikáliím a znekrotizovala mu celá tlamička. V pondělí 6. 2. 2017 musel být na klinice dokonce operován a byla mu odstraněna znekrotizovaná tkáň, zprůchodněny dýchací cesty a kocourek dostal hadičku do žaludku a potravu dostává externě. Vše vypadalo velmi beznadějně, ale kocourek bojuje. Držte mu všechny palce a tlapky, ať to zvládne!
Pokud chcete přispět na jeho léčbu, můžete tak učinit na náš transparentní účet číslo: 2500266592/2010, do poznámky uveďte: Murinek. DĚKUJEME!

Nyní se Murinek ještě doléčuje, ale krevní testy jsou již téměř v normě a pomalu vysazujeme všechny léky. Murinek je kontaktní, mazlivý, hravý, kastrovaný, odčervený a testovaný na FIV/FeLV s negativním výsledkem. Přál by si najít nový domov společně s Jonáškem.

Murinek

Murinek v současné době 

Více o kocourcích na stránce Kočky Hlubočky, kde jsou v dočasné péči. → Facebook Kočky Hlubočky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *